WORKSHOPS

Schilderworkshops op hout of canvas, groepsschilderijen maken en meer! Leuk voor vrijgezellenuitjes, vriendinnenuitjes, bedrijfsuitjes of gemengde groepjes. 

De Borrelplank is bij te boeken voor een extra feestelijke dag.


 
 

De workshops worden gegeven op zaterdagen en duren ongeveer 3 a 3,5 uur en zijn erg gezellig en voor jong en oud! De prijs is van 44,95 euro per persoon en er is zoveel mogelijk! Eivogels, grachtenpandjes, reigers, struisvogels en meer! Met acrylverf maak je een eigen schilderij op canvas of op hout. Iedereen kan het! Je wordt begeleid schilderdocent als je dat nodig hebt. Ook Bob Rossen, Ginger ladies en kleurrijke afrikaanse schilderijen zijn mogelijk in het atelier. Van 6 tot 16 personen. Vraag naar de mogelijkheden via het contactforumulier. Lekker creatief bezig zijn werkt heel erg ontspannend!Een trendy POPART schilderij maken kan ook.  (Dan stuur je vooraf een foto van wat je wilt schilderen en bereiden wij het voor)

De workshops zijn eventueel uit te breiden met een lunch (9,50 euro pp) of een borrelplank (5,50euro pp)WORKSHOP DIKKE DAMES

De bekende Dikke Dames zelf schilderen en in je huis ophangen? Ook dat kan bij De Klik Creatief.  Kies zelf de kleuren die bij je interieur passen en maak er een gezellige dag van!


WORKSHOP DOLLE DIEREN OP DOEK


Heerlijk schilderen dmv voorbeelden van vrolijke, dolle dieren op canvas.

Je kunstwerk brengt vrolijkheid en kleur in je huis! Ook jij kan het!WORKSHOP DIER OP HOUT

 

Een supergezellige workshop waarbij je een hert, giraf, schaap of een ander dier gaat schilderen op een mooie plak hout of op een steigerhouten plank. Een toevoeging op je sfeer in huis, maar ook in de serre of de tuin staat het erg leuk.  Deze workshop is voor iedereen, ook voor onervaren kunstenaars. Op veilige afstand van elkaar heb je veel plezier en je gaat naar huis met een mooi kunstwerk. WORKSHOP KLEURRIJK AFRIKA


Mooie afrikaanse schilderijen maken kan ook bij De Klik Creatief. Je wordt er echt vrolijk van! WORKSHOP GINGER LADIES


Roodharige dames met kat of cocktail, superleuk! 

WORKSHOP HAPPY BIRDS


Bij deze workshop gaan we aan de slag met vrolijke kleuren en stipjes. Vogeltjes met lange pootjes en frivole kuifjes.
COMBI-WORKSHOP


Fotografie ochtend + creatieve ochtend: De eerste ochtend drinken we een kopje koffie en fotograferen we daarna buiten met elkaar (kan zowel met een camera als met een smartphone) en vervolgens zoek je thuis je mooiste foto uit. Deze stuur je door naar ons zodat wij de creatieve ochtend kunnen voorbereiden voor de week daarop. Een gezellige dubbele workshop voor iedereen. Wandelen, buitenlucht, gezelschap en je gaat met een zelfgemaakt kunstwerk naar huis. Fotografie ervaring of teken/schilder ervaring is niet nodig.

79.95 euro p.p. inclusief koffie/thee/koekjes en materialen.

Teambuilding:

Een team uitje met de afdeling, het sportteam of een vriendinnenclubje? Kom een gezamelijk schilderij maken! Een schilderij welke uit diverse doeken bestaat is superleuk om te maken en natuurlijk ook om op te hangen als aandenken aan deze bijzondere dag met dit leuke clubje mensen bij elkaar. Voor slechts 39,95 euro per persoon. Borrelplank of lunch is er bij te boeken vanaf 5,50 euro per persoon.Waar?


Treubstraat 9d te Rijswijk
Wanneer

Elke zaterdag, starttijden: 10.00 uur en 14.00 uur 

Maak een afspraak via het contactformulier.

Tot dan!

 

MUURSCHILDERINGEN


Wil je een lieve muurschildering in je babykamer of ergens anders in huis opf op kantoor?

Ook dat is mogelijk! 

Een kleine wandbeschildering kan in 1 dag, een grotere in meerdere dagen. Je hebt al een mooie afbeelding op de muur vanaf 295,00 euro. Inclusief gesprek vooraf en het bekijken van de locatie. Exclusief reiskosten, 0.22ct per km. Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.BABY KAMER

 

De workshops worden gegeven in Rijswijk. Parkeren in de wijk is gratis. Je hoeft geen ervaring te hebben met schilderen. Iedereen gaan naar huis met een glimlach en een mooi zelfgemaakt schilderij.  De workshops worden alleen op afspraak gegeven.  Voor uitzonderingen op zon- en feestdagen wordt een toeslag gerekend van 5,00 euro per persoon. Vragen of informatie? Klik op het contactformulier

 
 
 

Betalingen kunnen zowel contant als via pin worden voldaan. LET OP: Er is geen wisselgeld aanwezig in het atelier. Dus neem gepast geld mee of betaal met je bankpas of telefoon.